Zakelijk praatprogramma waarin inspirerende praktijkverhalen, expertvisies en overalluitreikingen van het Wheel of Retail-onderzoek 2021 centraal staan. Presentatrice Annemarie Bruning bespreekt alle inns en outs van de verkiezing, blikt terug op actualiteiten, kijkt vooruit en bespreekt de laatste trends, succesverhalen en brandende kwesties met haar gasten. 

Met hoofdredacteur van Distrifood Peter Garstenveld praten we over de verkiezing Wheel of Retail. Wat zijn opvallende resultaten en conclusies dit jaar? Jumbo’er Hans Kok introduceert één lokaal merk, bij tien supermarkten van drie formules. We spreken met hem over dit initiatief en over zijn visie op lokaal assortiment en verborgen innovaties. Met Katrien Vandael van NielsenIQ BASES praten we over de innovatiekracht bij fabrikanten. Dit en nog veel meer...
 

OVER DIT PROGRAMMA:

Presentatrice: ANNEMARIE BRUNING
Gasten aan tafel:

HANS KOK | JUMBO COLMSCHATE

De Jumbo van Hans Kok in winkelcentrum Colmschate in Deventer is een grote en ruim opgezette winkel van maar liefst 1700m2 met daarin een versplein, een foodcorner waar klanten kunnen genieten van verse eigengemaakte pizza’s, maar ook van warme en koude snacks, belegde broodjes, gekoelde frisdranken en koffie.

PETER GARSTENVELD | HOOFDREDACTEUR DISTRIFOOD

Sinds 2011 is Peter eindverantwoordelijk voor de digitale, print- en event-content van de merken Distrifood en Foodmagazine.

 

KATRIEN VANDAEL

Director, Client Service - Insights
NielsenIQ BASES

 

NORMAN BUYSSE

GfK - Managing Consultant

Bekendmaking

✔️ Special Wheel - Innovatie
✔️ Special Wheel - Margetoevoegend
✔️ Special Wheel - Marktverruiming
✔️ Special Wheel - Consumentenprijs
✔️ Gouden Wheel of Retail 2021

Te volgen via:

Volg de Liveshow>>

We kennen de winnaars van de verschillende productcategorieën, in deze liveshow reiken we de Special Wheels én de Gouden Wheel uit.


 


Bekijk ook het programma van de categorieuitreikingen>